Kategorier
McLaren

McLaren avslöjar bilen för 2021 – MCL35M

McLaren var först ut med at avtäcka sin F1 bil för 2021, MCL35M, som kommer styras av McLarens föraruppsättning i form av Lando Norris och Daniel Ricciardo (ny för säsongen från Renault).

Rent visuellt påminner MCL35M mycket om 2020 års version MCL35. Designförändringarna förväntas vara begränsade mellan 2020 och 2021 F1 bilar pga av begränsningar i tillåtna modifikationer satta av FIA. Med tanke på de större förändringarna som sker till 2022 års säsong (som egentligen skulle ha införts 2021 men sköts upp ett år pga av den pågående Covid-19-pandemin.

Det ska bli spännande att se vad McLaren kan göra med sin nya motor som leveras från Mercedes. Det är första gången sedan 2014 som McLaren bilen drivs av en Mercedes motor och vi vet alla hur Mercedes har förbättrats och dominerat sedan dess.

Ricciardo och Norris – match made in heaven?

Med Daniel Ricciardo som ny stallkamrat till den unga Lando Norris är förväntningarna på McLaren högre än på många år. Ricciardo har en vinnarattityd med många års erfarenhet. Hans och Norris personlighet borde passa varandra perfekt och McLaren har minst sagt ett intressant år framför sig.

Båda förarna verkar exalterade inför säsongstarten och har uttryckt sig passionerat för varandra och teamets utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *